torsdag 8 juni 2017

Nya bidrag.

Hej allihopa!
Juni är kommen, här i Skåne har vi typiskt svenskt sommarväder,dvs regn, regn, mulet och ytterligare lite regn. Men vad gör väl det, när man kan passa på att sy, inte sant?

En ny inlämning till Lunds neonatal väntar runt hörnet. Den här gången får det förmodligen bli en lite mindre inlämning, med ytterligare en efter en något kortare period än vanligt, då de fått akut brist på kläder. Framförallt är det minsta storleken och storlek 50 som är slut, något att tänka på till er som planerar att sy till Lund. Som vanligt är det samma råd och tips som gäller när det sys till Lund; inget i fleece, alla storlekar välkomnas varmt eftersom de tar hand om även de minsta och faktiskt även har större barn inlagda länge (därför är stl 50 och 56 också varmt välkommet som bidrag), vill man bara sy en viss sorts plagg är det MER ÄN OKEJ och behöver ni hjälp med knappning eller tvätt är det bara att hojta. Packning behövs EJ då jag har särskilda påsar som personalen på Neo har delat ut, som är enklare och bättre att hantera och sprita av, för att undvika smittspridning om bakterier härjar.

Idag hämtade jag ut 4 rejäla paket, och häromdagen fanns ytterligare 3. Personalen på uthämtningsstället måste tro att jag shoppar rejält på Internet...!
Här nedan kommer bilder på de fina bidragen!Ovanstående plagg är skickade från Ida Georgiou. Ett riktigt rejält paket som ni kan se, full av massa fina plagg;
16 minisnuttar
3 dressar stl 48/50
50 mössor stl 44/46 (mössrace deluxe?!)
15 dressar stl 44/46
27 st byxor stl 44/46
1 body stl 44/46

Ljuvliga set från Sofia Axelsson, packade och klara - det uppskattas alltid när man får set man kan lägga i "färdigt"-högen direkt!

En massa fina bodys, byxor och heldressar i härliga tyger från Veronica Lindh.Fantastiska set med otroligt fina tunikor (hur sött är det inte med volangen längst ner?!), filtar, byxor och mössor från Åsa Palm.

Superfina heldressar från Sofia Israelsson!

Ett stort gäng mössor, byxor och heldressar från Jeanette Holmquist. Enfärgat är kanon att få, då det underlättar  matchningen lite när man får in enstaka plagg som vi själva får matcha ihop med andras plagg.

Jättefina filtar, heldressar som ska knappas här och byxor från Jeanette Jelenius.

Jättefina set från Merete Östmann. Avdelningen kommer ha små egna jordgubbspluttar i sommar. :)

Jag vill tacka er tusen gånger om för era bidrag tjejer! Och många tack till er som ev bidragit med tyg, portokostnader, vinyllappar eller knappar. Samarbetet i denna gruppen är fantastiskt <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar