onsdag 10 maj 2017

Kommande inlämning.

(Inlägget är egentligen skrivet för några veckor sedan, MEN då jag är jag och teknik är teknik har jag lyckats med konsten att spara inlägget snarare än publicera. Att blogga från telefonen är ingen hit, så jag hoppas den nyköpta datorn gör det enklare, håll tummarna!!)

2 rejäla paket damp ner hos postombudet till mig, och inte vilka paket som helst - utan PREMATURPAKET! Ja, så kallas de här i detta huset; prematurpaket, eller bäbispaket som 3-åringen kallar de.
Ett enormt paket från Sandra Hammarström med massa olika plagg och filtar!

Ett helt gäng fina set från Ylva Lindgren.


Nästa inlämning till Lund är ännu inte bestämd, men precis som tidigare tar jag tacksamt emot kläder hela tiden, för att tvätta och packa direkt och så sakteliga samla ihop ännu en rejäl inlämning. Ifall här kanske är några nya sömmerskor som läser, så kommer här lite upprepning av vad Lund begärt;
  • INGEN fleece. Helt förbjudet, i såväl filtar som kläder då tyget inte andas och lätt kan överhetta de små barnen.
  • ALLA storlekar tas tacksamt emot, 36/38-50/56. Lund tar emot de allra minsta men har även fullgånga/större barn som ligger inne längre perioder av olika anledningar. 
  • De behöver EJ packas innan de skickas till mig; jag har fått särskilda påsar att packa kläderna i som är lätta att sprita av vid behov.
  • Det är inga problem för mig att tvätta upp plaggen, men meddela gärna det. Antingen via pm på FB, sms eller en lapp i paketet.
Sy vad ni vill, vad ni kan, vad ni känner för! Jag mixar och matchar gärna - vill ni sy två mössor är jag lika tacksam som om ni vill sy 20 hela set. ❤ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar