torsdag 15 juni 2017

Inlämningsdags!

Imorgon väntar inlämning på Lunds neo, då det fick bli en snabb inlämning pga kommande semestrar och akutbrist räknade jag med lite färre set och filtar att lämna in. Det blev inte lika många som sist, då vi i gruppen gemensamt ordnade fram hela 224 set (!!!), men... hör och häpna, sen den 30 maj (då avdelningen hörde av sig och jag annonserade ut i gruppen att Lund behöver påfyllning) har här packats hela 150 set och några dussin filtar! Wow, vilket gensvar på så kort tid! Det var mer än jag trodde att jag skulle få ihop, även om jag hade en del här hemma som skickats tidigare, och jag tackar ödmjukast till ALLA er som ställt upp och bidragit på ett eller annat sätt till denna inlämning. Ni är fantastiska!

Här nedan följer de senaste dagarnas bidrag:

Från Sabine Rydström kom ett 6 kg tungt paket skickat, fullt av fina filtar och olika plagg, varav ett gäng lämnades in till Sabine som sköter Malmös inlämning.


Från Sandra Hammarström kom ett helt gäng byxor, mössor och filtar i en massa fina tyger.Martina Smedberg har bidragit med många baggydressar och mössor i underbara tyger.


Maria Zingmark skickade bodys, dressar , fina mössor och fantastiska snuttar med helt otroliga detaljer! Ögon och öron, superfina! Och inte nog med det - i paketet låg även ett paket med CC; sytokarnas stora tvätträddning?! Det var både en överraskning och otroligt uppskattat, tusen tack Maria!


Ovanstående är helt fantastiska bidrag från Marie Möller, med snuttar, filtar och mössor. Bilderna är lånade av henne själv, då jag aldrig hade lyckats ta rättvisa bilder på hennes vackra bidrag efter att ha sett dessa! Ljuvliga och välsydda små filtar, och superfina mössor!

Tack för alla era bidrag! Ni är guld värda, alla som bidrar på något sätt. Minsta krona till porto, vinyltryck, vadsomhelst; samarbetet är fantastiskt att se. <3

2 kommentarer:

 1. Hej! Blev tipsad om er sida av en som också syr och lämnar till neo. Jag fick en pojk den 1/11-15 som fick en sån fin liten body, han låg på neoiva i Lund och eftersom den var så fin och välgjord så valde vi även att begrava honom i denna. Vill så gärna få tacka den som gjort den �� Är det möjligtvis någon av er? Hälsningar Linn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linn! Förlåt för ett så sent svar - jag har inte fått någon avisering om din kommentar utan såg den av en slump nu precis!
   Om ni låg inne på neoiva bör det vara vi som har gjort den ja (om den är "hemsydd" då det såvitt jag vet bara är vi som lämnar in. Fanns där någon märkeslapp på plagget eller har du någon bild på det, så kan jag försöka ta reda på vem som har gjort den om du vill?
   Du får jättegärna maila mig på rebeccasjostrand@live.se . Det är min privata mail och den kollar jag dagligen! Eller skriva på FB, Rebecca sjöstrand croon. Jag beklagar verkligen er son. ❤

   Radera